Música per nadons

PROPERES SESSIONS AMB LA MERCÈ REDORTA:      7, 14 i 21 de març del 2020

10h – Infants de 1 a 3 anys

11:15h – Nadons de 4 mesos a 12 mesos.

 

 

Noves sessions a càrrec de Mercè Redorta

 

Properament publicarem les dates amb les noves sessions per aquest curs 2019-2020

Sessions diferenciades per a nadons fins a 12 mesos i per a infants entre 1 i 3 anys.

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

En què consisteix?

Iniciarem als més xics en el despertar sonor i musical, i a través de la música els acompanyarem en el seu procés vital i d’aprenentatge.

Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó i la mare i/o el pare fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot gaudir una estona de la música en família.

Serà la música la que acompanyarà al nadó en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits.

 

Com ho farem?

Treballarem a partir de la veu, parlada i cantada, i farem servir música en viu (piano, clarinet, flautes, i instruments de plaques, i percussió), i música enregistrada, donant especial importància a les cançons populars i músiques tradicionals del nostre territori, així com també obrirem el ventall a músiques i instruments d’arreu.

La veu, el moviment, el joc, els massatges i l’experimentació seran les eines que ens ajudaran a aconseguir aquests objectius en les sessions de Música per a nadons i família.

 

Per a qui?

En aquestes sessions, els nadons compartiran l’experiència amb algun familiar adult, ja sigui la mare, el pare, els avis…, o bé algun altre familiar o cuidador amb qui hi passi força hores.

* Cada sessió té una durada de 45’/50′, i tant es pot plantejar la proposta de fer una sola sessió esporàdica, com es pot plantejar fer un taller de durada més llarrga amb algunes sessions setmanals.

És important que tots els nadons del grup estiguin dins de la franja d’edat delimitada, ja que les característiques motrius haurien de ser el més semblants possibles (dins la flexibilitat que el seu desenvolupament comporta).

* En aquestes sessions es respectarà molt la necessitat de cada nadó i família, ja siguin fisiològiques, d’alletament, de benestar…

 

Grup d'edats : 0 a 3 anys

Class Start

Classes relacionades