Música per nadons

A càrrec d’Anna Vega

Propers cursos

16 i 23 de novembre i 14 de desembre del 2018

16:30h Nadons fins a 12 mesos

17:45h Infants entre 1 i 3 anys

Per a més informació, contacteu amb nosaltres.

 

 

En què consisteix?

Iniciarem als més xics en el despertar sonor i musical, i a través de la música els acompanyarem en el seu procés vital i d’aprenentatge.

Un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó i la mare i/o el pare fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot gaudir una estona de la música en família.

Serà la música la que acompanyarà al nadó en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu, del seu propi cos…, i l’ajudarà a estimular i desenvolupar altres aspectes com són: la percepció, l’escolta, l’afectivitat, la psicomotricitat, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits.

 

Com ho farem?

Treballarem a partir de la veu, parlada i cantada, i farem servir música en viu (piano, clarinet, flautes, i instruments de plaques, i percussió), i música enregistrada, donant especial importància a les cançons populars i músiques tradicionals del nostre territori, així com també obrirem el ventall a músiques i instruments d’arreu.

La veu, el moviment, el joc, els massatges i l’experimentació seran les eines que ens ajudaran a aconseguir aquests objectius en les sessions de Música per a nadons i família.

 

Per a qui?

En aquestes sessions, els nadons compartiran l’experiència amb algun familiar adult, ja sigui la mare, el pare, els avis…, o bé algun altre familiar o cuidador amb qui hi passi força hores.

* Cada sessió té una durada de 45’/50′, i tant es pot plantejar la proposta de fer una sola sessió esporàdica, com es pot plantejar fer un taller de durada més llarrga amb algunes sessions setmanals.

* Nivell 1: nadons a partir de 4 mesos fins que caminen (10-11 mesos aprox)

* Nivell 2: nadons que ja caminen (10-11 mesos) fins als 2 anys

És important que tots els nadons del grup estiguin dins de la franja d’edat delimitada, ja que les característiques motrius haurien de ser el més semblants possibles (dins la flexibilitat que el seu desenvolupament comporta).

* En aquestes sessions es respectarà molt la necessitat de cada nadó i família, ja siguin fisiològiques, d’alletament, de benestar…

 

Qui?

Anna Vega Aldrufeu, mare i músic en actiu.

Titulada superior en piano i solfeig. Títol de grau professional de clarinet, i certificat en la pedagogia de Jaques-Dalcroze, actualment cursant-ne el posgrau.

Professora de sensibilització musical, rítmica i moviment, llenguatge musical, piano i clarinet.

Formació en diversos cursos de Musicoteràpia per a embarassades i nadons.

Grup d'edats : 0 a 3 anys

Class Start

Classes relacionades