Ariadna Padró

Finalitza el Grau Superior de Violí al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Eva Graubin. Posteriorment realitza un post-grau a la Universität für Musik un Darstellende Kunst Graz (Austria) amb Maighréad Mc Crann i un segon al Conservatori del Liceu amb Corrado Bolsi.

 També ha rebut classes del Quartet Casals com a integrant del trio Alquímia, amb el que ha realitzat nombrosos concerts arreu de l’estat.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i la Joven Orquesta Nacional de Espanya. Ha col.laborat també amb l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona , l’Orquestra Nacional d’Andorra, la Filarmonía de Galicia, la Orquesta Sinfónica de Galícia, Barcelona 216, Murtra Ensemble, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Acadèmia 1750, la Camerata Eduard Toldrà (concertino), l’Orquestra de Cambra de Granollers, la Camerata 432, etc.

Ha realitzat varis enregistraments amb diverses formacions. Sota el Segell Ars Armonica, l’any 2008 enregistra un primer CD de música de cambra i el 2010 un segon amb el Trio Alquímia.

També ha treballat varis anys en el camp de la pedagogia. Actualment és professora de violí del Centre de Pedagogia Activa “Esclat” i del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Tags: