mestres-nova

David Martell

David Martell foto

About

COORDINADOR DE MODERN, PIANO, HARMONIA MODERNA I ARRANJAMENTS.

És titulat en estudis superiors de piano i de solfeig pel Conservatori Municipal de Barcelona i també en l’especialitat de jazz pe l’ESMUC. Ha rebut diferents guardons: Premi d’honor d’Harmonia, 2n premi en el concurs d’interpretació musical Arjau,1r premi en el concurs de composició simfònica “Paquita Madriguera”… En la vessant pedagògica, actualment és professor de música de l’Esclat i de l’E.M.M.Artés.

Com a compositor ha escrit nombroses obres per a piano, cambra, grups de jazz, 2 obres simfòniques, una cantata…També ha posat música al documental “La travesía” i les obres de teatre “Com us deia… el rei està fotut” , “Estimat Agustí” i “Mestre Oleguer” i ha musicat la sèrie de poemes “Encanteris”, “Drapets al sol”,”Visca l’amor”, “Bon vent i barca nova”. També ha arranjat, dirigit i tocat diversos musicals i forma part de diferents grups de jazz, entre els quals “Odd Trio”. També ha tocat en diferents conjunts com “Abrília”, “Boulevard de la chanson française”, “Homenatge a Edith Piaf”…

Cristina Zafra

Cristina-Zafra

About

Formada en piano clàssic al Conservatori de Música de Manresa, i, posteriorment, en piano modern al taller de músics de Barcelona, combina la formació instrumental amb la vocal. Treballa en formacions musicals diverses: AirSoul, K-niques, Orquestra Mitjanit… alhora que s’especialitza en l’ensenyament musical actiu al centre Musicaktiva de Barcelona. Actualment compagina la pedagogia musical amb la il·lustració i el desenvolupament de diversos projectes artístics multidisciplinars.

Ariadna Padró De La Fuente

ariadna

About

Finalitza el Grau Superior de Violí al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Eva Graubin. Posteriorment realitza un post-grau a la Universität für Musik un Darstellende Kunst Graz (Austria) amb Maighréad Mc Crann i un segon al Conservatori del Liceu amb Corrado Bolsi.

 També ha rebut classes del Quartet Casals com a integrant del trio Alquímia, amb el que ha realitzat nombrosos concerts arreu de l’estat.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i la Joven Orquesta Nacional de Espanya. Ha col.laborat també amb l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona , l’Orquestra Nacional d’Andorra, la Filarmonía de Galicia, la Orquesta Sinfónica de Galícia, Barcelona 216, Murtra Ensemble, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Acadèmia 1750, la Camerata Eduard Toldrà (concertino), l’Orquestra de Cambra de Granollers, la Camerata 432, etc.

Ha realitzat varis enregistraments amb diverses formacions. Sota el Segell Ars Armonica, l’any 2008 enregistra un primer CD de música de cambra i el 2010 un segon amb el Trio Alquímia.

També ha treballat varis anys en el camp de la pedagogia. Actualment és professora de violí del Centre de Pedagogia Activa “Esclat” i del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Alba Atcher Corrons

alba-atcher

About

Realitza els estudis de Grau Professional de flauta travessera al Conservatori Municipal de Música de Manresa i de Terrassa, amb el professor Pep Padró i Manel Reyes. Posteriorment, inicia els estudis a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es titula en Pedagogia de la flauta travessera, amb el professor Albert Mora. Duu a terme, de forma paral.lela, classes de flauta amb Montserrat Gascón i Christian Farroni.
Al llarg de tota aquesta trajectòria, també estudia piano amb el professor Francisco Poyato, traverso amb la Montserrat Gascón, guitarra amb el Josep M. Mangado, arpa amb Carme Ubach, direcció coral amb Lluís Vila i Seminari de Cant Coral a càrrec de Basilio Astúlez.
Ha format part de diverses formacions com la Unió Musical del Bages, l’Orquestra de flautes de Barcelona, Fot-li folk!, Alkalines i el darrer grup Tàntal, amb el que ha realitzat diverses actuacions per Catalunya i les illes balears.
La major part de la seva formació ha sigut en música clàssica, però s’ha mogut molt en ambients de música tradicional i ara s’inicia al Taller de músics amb el Jazz, moguda per la inquietud d’enriquir-se de diversos estils musicals i la visió d’un músic de forma hol.lística i multifacètica.
Actualment, imparteix classes a l’Esclat: Centre de Pedagogia Musical Activa de Manresa, a l’Àtic de Solsona i a l’escola de música i dansa Sant Jaume i Tecla Sala d’Hospitalet.

Anna Soler

Càrrec/Mestre

Anna-Soler

About

Comença els estudis musicals a l’Esclat al 1977, posteriorment estudiarà al Conservatori de Manresa (Richard Talkowsky) i acabarà el grau professional al Conservatori de Barcelona l’any 1995 (Eulàlia Nosas i Pere Busquets). Ha estudiat també cant (Joana Banyeres 1997 grau professional) i Saxo (Jaume Badrenas 2001 grau professional). Llicenciada en Història de l’art per la UAB (1993).

Artisticament ha format part d’orquestres, quartet, big band i té una llarga trajectòria en el món coral amb l’orfeó Manresà i el quartet Jazzveu i l’Esclat Gospel Singers.

Ha realitzat nombrosos cursets de formació en totes les matèries en que treballa.

Ha treballat a les escoles de música de Fonollosa, Sallent, St. Joan de Vilatorrada i l’Espill de Berga.

Des de 1992 treballa a l’Esclat impartint violoncel, cambra, iniciació, Sami i llenguatge, d’on forma part de l’equip de coordinació i n’és cap d’estudis des de 2005.