Alba Atcher Corrons

Realitza els estudis de Grau Professional de flauta travessera al Conservatori Municipal de Música de Manresa i de Terrassa, amb el professor Pep Padró i Manel Reyes. Posteriorment, inicia els estudis a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es titula en Pedagogia de la flauta travessera, amb el professor Albert Mora. Duu a terme, de forma paral.lela, classes de flauta amb Montserrat Gascón i Christian Farroni.
Al llarg de tota aquesta trajectòria, també estudia piano amb el professor Francisco Poyato, traverso amb la Montserrat Gascón, guitarra amb el Josep M. Mangado, arpa amb Carme Ubach, direcció coral amb Lluís Vila i Seminari de Cant Coral a càrrec de Basilio Astúlez.
Ha format part de diverses formacions com la Unió Musical del Bages, l’Orquestra de flautes de Barcelona, Fot-li folk!, Alkalines i el darrer grup Tàntal, amb el que ha realitzat diverses actuacions per Catalunya i les illes balears.
La major part de la seva formació ha sigut en música clàssica, però s’ha mogut molt en ambients de música tradicional i ara s’inicia al Taller de músics amb el Jazz, moguda per la inquietud d’enriquir-se de diversos estils musicals i la visió d’un músic de forma hol.lística i multifacètica.
Actualment, imparteix classes a l’Esclat: Centre de Pedagogia Musical Activa de Manresa, a l’Àtic de Solsona i a l’escola de música i dansa Sant Jaume i Tecla Sala d’Hospitalet.

Tags: