FERRAN COMPTE

Ferran Compte fotoFerran Compte músic format amb “ADN” Esclat, amb Manel Camp, Jordi Camp, Carles Cases, Jordi Badia, Francesc Gener, Xavier Perostes i Albert Cubero, entre d’altres.
Ha estudiat guitarra jazz al Taller de Músics i ha fet tallers i cursets de informàtica musical, edició de partitures i programació MIDI.

Taller de percussió corporal, amb Santi Serratosa.

Actualment és professor de guitarra elèctrica, taller i combo de l’escola ESCLAT (Centre de Pedagogia Musical Activa) de Manresa..
- Professor de guitarra elèctrica en el projecte BIG BAND CATÀ amb alumnes de 1r i 2n d’ESO del IES Guillem Catà de Manresa. També fent arranjaments adaptats pels alumnes de la Big Band.

També ha treballat com a professor de guitarra elèctrica a L’ESPILL (Centre d’estudis Musicals del Berguedà).

Ha participat en el programa d’audicions Musicals a les escoles en el Pla d’activitats de suport als Centres del Bages, duent a terme audicions d’instrument, per alumnes de llar d’infants fins a instituts.

Ha participat en la creació i representació de la part musical en els Espectacles “Històries al Detall” i “Wonderfool Clown”, de la companyia Marcel Gros per tot l’estat espanyol.

Ha treballat com a guitarrista i baixista en les orquestres, Vila de Blanes, Sensació i Càlida.
 Va crear i forma part del trio Xarop de nit.

Ha col·laborat com a músic amb la Coral Estel de Gironella, en els espectacles: Estel Irish Pub (banjo) – Estel Christmas Party (banjo) – Joseph i la Meravellosa Capa de Colors (guitarra elèctrica) – De Cavallers i Trobadors, espectacle de musica Medieval (guitarra clàssica). Els Miserables (guitarra clàssica i baix). – Una història d’Àfrica basat en el musical El Rei Lleó(baix).