• A l'octubre tornem amb més sessions!

  MÚSICA PER NADONS I FAMÍLIA amb Mercè Redorta

  Reserva ja la teva plaça!!

 • La música a l'abast de tothom!

  VINE A FER MÚSICA A L'ESCLAT!

  MATRÍCULA OBERTA

  Més informació a la secretaria de l'escola de 17h a 21h

 • La música com a eina d’aprenentatge de llengües estrangeres

  MOVIC, MOVEMENT & MUSIC IN ENGLISH

  A CÀRREC DE BERTA TORRAS

  Viu experiències musicals i d'expressió corporal a través de la llengua anglesa

 • Ja podeu consultar els nous horaris!

  HORARIS CURS 2019-2020

  Per a més informació, adreceu-vos a la secretaria de l'escola

Actualitat

MOVIC (Movement & Music in English), a càrrec de Berta Torras

MOVIC és un programa d’aprenentatge vivencial de la llengua anglesa per a infants de 4 a 9 anys. Es basa en 3 pilars bàsics: Anglès L’adquisició d’estructures i vocabulari és sempre implícit. Les activitats musicals i d’expressió corporal que realizem…

02 Set, 2019

HORARIS CURS 2019-2020

Aquí podeu consultar els horaris d’iniciació, SAMI i llenguatge de cara al curs 2019-2020.     Iniciació 3 anys    Alba Flores   Dijous 17.45 – 18.30 Iniciació 4A        Marta Piera     Dilluns 17.45 – 18.45 Iniciació 4B        Ivet Sibila …

29 Ago, 2019

Visita dels nens del CAE

Durant dos matins del mes de juliol hem rebut la visita de dos grup que participen al casal d’estiu del CAE. Amb ells hem compartit Orff, cant, hem escoltat instruments… Gràcies per venir a l’Esclat. Compartir música és la nostra…

23 Jul, 2019

Què és l'Esclat?

A l’Esclat portem 40 anys formant centenars d’alumnes amb una metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il·lusió.

La nostra experiència ens permet oferir un programa extens i divers, elaborat amb rigor i ambició, al servei d’una metodologia eficaç i actual.

Oferim un programa flexible amb estudis musicals de qualitat, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne i que li permeten acostar-se a la música amb comprensió i bon criteri.

Actualment, l’ESCLAT Centre de Pedagogia Musical Activa compta amb un equip docent format per més de 30 professionals que treballen de manera compromesa i responsable per fer possible que tothom pugui trobar el seu espai i la seva oportunitat de fer música i continuar així essent un centre de referència a la ciutat de Manresa i a tota la comarca.

Com sempre hem dit, la millor manera de comprendre i gaudir de la música és fent-la.

Què és l'Esclat?

Els nostres valors

feat-icon

Qualitat

Oferim un programa flexible amb estudis musicals de qualitat, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne i que li permeten acostar-se a la música amb comprensió i bon criteri.
feat-icon

SOCIAL

Restem oberts a tot el sector musical, permeables a l’entorn social i amb la clara voluntat d’impulsar la música en totes les seves dimensions.
feat-icon

EXPERIÈNCIA

40 anys formant centenars d’alumnes amb una metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il·lusió, posant la nostra experiència al servei d’una metodologia eficaç i actual.
feat-icon

LÚDIC

Una educació completa, alhora lúdica i activa, en un ambient socialment càlid i enriquidor, acollint aquelles persones que busquen en la pràctica musical creixement i satisfacció personal.
feat-icon

FORMACIÓ INTEGRAL

Concebem l’ensenyament-aprenentatge musical al servei de la formació integral de les persones, tenint en compte els innegables valors de socialització de la música.